lørdag 30. januar 2010

God helg....


Badet ble rangert langt nede på oppussings listen men til slutt klarte jeg ikke å leve med rosa veggfliser, det måtte bare taes. Flisemaling ble redningen da økonomien ikke tilsa at noe nytt bad sto på tapeten. Så da ble badet malt av min skjønne samboer, både vegger og innredning. Nye glassknotter fra Lisbeth Dahl ble montert på skapdører og litt fattigmannsølv plassert i rommet, og vips så var rommet levlig. Gleden av å gjøre små ting som resulterer i store forandringer er fantastisk.

Nå i barselpermisjonen er det ikke så mye forskjell på hverdag og helg for meg. Men det som er hyggelig er alle andre som også får litt tid på dagtid, noe som resulterer i sosialt samvær. Gleden av å kunne snakke litt voksen prat er undervurdert når man går store deler av av dagen og "dikkedulle" prater. Det å ta seg et glass vin i hyggelig lag er også noe som byr seg og denne helgen tror jeg jommen det blir en tur på byen. I denne sammenheng kommer besøkende til meg, noe som gjør at det må rydde og ordnes litt.


Ha en trivelig helg...

fredag 29. januar 2010

Gleden med de små....



Noen ganger tar jeg meg i å tenke hvor heldige vi har vært som har fått denne herlige gaven av en sønn. Barn er så små men tar alikevell så stor plass. Plass til vogn, barnestoler, bilstoler, vippestoler, andre stoler. Ting jeg visste vi trengte, ting jeg ikke visste vi trengte og ikke minst ting jeg ikke visste eksisterte. Fine ting, store ting, våte ting og fantastiske ting. For en kjøpe glad mor er det reine mekka og få et barn som trenger så mye greier. Noen ting er ikke fullt så spennende å kjøpe, som bleier. Men små skinn tøffler og strikkede små jakker, det varmer min kjøpe glede iallefall. Det flotte med det hele er at de trenger ny garderobe hver månede når de er som minst. Men det er jo litt trist også når de vokser fra flotte hjemmesrikkede gaver som jeg veit jeg ikke klarer å strikke nytt. Sånn er det nå en gang, gleder og sorger rundt det å få en ny sjef i huset. Men glede er det...

onsdag 27. januar 2010

Noe gammelt blir nytt...

Som jeg skrev innledningsvis er det lamper som er i fokus her i hjemmet for tiden. Får seg være ny eller gamle. Har en prismelampe som etter avtale ble hengende igjen i huset/prosjektet . Denne har jeg har fått for meg ville bli fin i en sølvfarge kontra messingfargen den hadde. Og med godt mot har jeg demontert lampen for alle prismer og lakket den med felg spray i sølv metalikk. Resultat: strålende . Men så skulle jeg i gang med å montere på igjen alle prismene og det må si seg være en dritt jobb. Angret alle timene det har tatt å montere dette sammen igjen, men jeg ser at resultatet har blitt vel verdt det. Bildene taler for seg selv håper jeg.

tirsdag 26. januar 2010

Here we go...

Setter like så greit i gang med en gang jeg. Sitter og tenker litt på hva jeg burde skrive men ser at litt av morroa er vel og bare skribble ned litt av det som dukker opp. Er jo ingen mal på hva som er riktig og galt her.


Legger ut et bilde av en av mine favoritt lamper fra Kartell. Er så fornøyd at jeg endte opp med to. Har vært i en lampe periode, da vi manglet dette sårt etter 1 år i vårt "nye" hus. Har vel som mange der ute kjøpt et gammelt hus som vi driver på og gjør til vårt eget. Det tar våtter og år, men vi ser det skrider frem og gleder oss i prosessen.

LinkWithin