torsdag 18. mars 2010

Postkasse.

Det er veldig hyggelig med tilbakemeldingene jeg har fått så langt,
varmer en ny bloggers hjerte.

Fant en postkasse tilfeldigvis i butikken med det rare i Biltema .
Tenkte kunne bli fin med litt malt skrift.
Så da var vi i gang med enda et prosjekt, and i love it.

Syntes den ble ganske morsom.
Blir noe mere skrift på etterhvert, legger ut et bilde når den blir helt ferdig.

Lurte litt på om jeg skulle dekorere en til, å bruke den til oppsamling av reklame osv.
Må tenke på det, er kanskje litt stor.

Uansett så takker jeg for meg og kryper til sengs.

Klem

mandag 15. mars 2010

Påske forberedelser.

Nå er det snart påske tid og da er det egget som må males så dekoren kan komme på plass. Har fått "trollhassel" av en venninne som jeg hadde lyst til å dekorere.
Fant disse søte eggene i plast, som hadde ferdig silketråd festet, klar til opphenging. Har brukt Zink på boks, med et strøk med hvit som topp effekt.
Veldig fornøyd med resultatet og ikke minst gleden over å ha laget påske pynt for første gangen siden Skolen.

God kveld.
Klem

torsdag 11. mars 2010

Strikk og kaffe...

Har brukt store deler av uken til å fordypet meg i stikke prosjekter. Deilig måte å kobble av og nyte disse deilige vårdagene som har vært. Fikk tips av en venninne til denne søte puten og geniale luen. Luen har jeg nå beg. Å Strikke i hvit og har også planer om en jeg tar blå. Da er iallefall min lille Prins klar for våren "på hodet".




















Er veldig fornøy etter at vår gammle kaffe maskin ble ødelagt og vi fikk en ny av Aeg (god service) Denne er en oppgradert versjon med supre finesser. Til annledningen måtte vi ha espresso Kopper Noe som var en Smule vanskelig å finne syntes jeg. Men på Åhlens fant jeg til slutt disse søte koppene i hvite og brune, så da ble det noen av hver. Frukten er kjøpt på Lokale "My Asia" og er kjærlighetsfrukt fra Thailand, fantastisk gode.

Nyt det flotte været alle sammen
og ha en deilig aften:)




lørdag 6. mars 2010

Gammelt og nytt.

Har den siste tiden vært på jakt etter de små funnene på brukt butikker i området. Noe av det jeg fant var noen kjempe søte glass skåler som jeg bruker til det lille søt mann må ha ved siden av kaffen. En liten mugge til melken til mine fantastiske svigerforeldres kaffe. Noen søte små vaser til de rosene som nekter å gi seg etter at resten av buketten henger med hodet. Alt dette har fått plass på kjøkken hyllen i vent på alt det andre spennende jeg ser frem til å finne denne våren. Det er utrolig hva man kan finne rundt om kring. Og det beste er at disse tingene har ofte en egen spennende historie fra et annet liv som vil fortsette etter et stopp på min hylle. (Hvis ikke jeg knuser de da) Neida er vel ikke så glamorøst som dette, men utrolig gøy.



Har også funnet ut at jeg har en forkjærlighet for blikkbokser og annet gammelt oppbevarings gøy. På denne turen, med min søte venninne, kom vi over en brukt handel med masser av bokser i alle størrelser og tidligere. Noen gamle bokser med tobakken fortsatt i med flotte farger og tekster. Fant også en kakeboks med det SØTESTE motivet. Føler faktisk at jeg har vunnet i lotto, ikke det at jeg vet hvordan det er egentlig, men meget fornøyd.

Ha en fortreffelig helg. 
Min går til Oslo i morgen, uten mann og barn, det gleder jeg meg til.

Klem fra Louise

LinkWithin