torsdag 11. mars 2010

Strikk og kaffe...

Har brukt store deler av uken til å fordypet meg i stikke prosjekter. Deilig måte å kobble av og nyte disse deilige vårdagene som har vært. Fikk tips av en venninne til denne søte puten og geniale luen. Luen har jeg nå beg. Å Strikke i hvit og har også planer om en jeg tar blå. Da er iallefall min lille Prins klar for våren "på hodet".
Er veldig fornøy etter at vår gammle kaffe maskin ble ødelagt og vi fikk en ny av Aeg (god service) Denne er en oppgradert versjon med supre finesser. Til annledningen måtte vi ha espresso Kopper Noe som var en Smule vanskelig å finne syntes jeg. Men på Åhlens fant jeg til slutt disse søte koppene i hvite og brune, så da ble det noen av hver. Frukten er kjøpt på Lokale "My Asia" og er kjærlighetsfrukt fra Thailand, fantastisk gode.

Nyt det flotte været alle sammen
og ha en deilig aften:)
4 kommentarer:

 1. Den puta er så skjønn!!!Tenkte å kjøpe med det heftet med de tingene i...men det er så mye som skulle blitt strikket:)

  SvarSlett
 2. Flink og effektiv du har vært frøken:)!
  Og jammen fikk du ikke en ny kaffemaskin også, ta godt vare på den nå da;)
  Og apropos kaffe, vi prøver og møtes en dag til uka da...

  Klem

  SvarSlett
 3. De luene er superskjønne!!!
  Kaffen er helt fantastisk! Det er nesten så jeg har sluttet å kjøpe kaffe hjemme - jeg tar den med til deg i stedet:)
  Tusen takk for de gode stundene vi har sammen:)

  SvarSlett
 4. Flott lue!!
  Har blitt inspirert og strikket egne votter til småen... Det gikk kjapt, så kanskje jeg skal prøve meg på lue også mens jeg er i gang... :o)
  Klem Cathrine

  SvarSlett

LinkWithin