lørdag 30. januar 2010

God helg....


Badet ble rangert langt nede på oppussings listen men til slutt klarte jeg ikke å leve med rosa veggfliser, det måtte bare taes. Flisemaling ble redningen da økonomien ikke tilsa at noe nytt bad sto på tapeten. Så da ble badet malt av min skjønne samboer, både vegger og innredning. Nye glassknotter fra Lisbeth Dahl ble montert på skapdører og litt fattigmannsølv plassert i rommet, og vips så var rommet levlig. Gleden av å gjøre små ting som resulterer i store forandringer er fantastisk.

Nå i barselpermisjonen er det ikke så mye forskjell på hverdag og helg for meg. Men det som er hyggelig er alle andre som også får litt tid på dagtid, noe som resulterer i sosialt samvær. Gleden av å kunne snakke litt voksen prat er undervurdert når man går store deler av av dagen og "dikkedulle" prater. Det å ta seg et glass vin i hyggelig lag er også noe som byr seg og denne helgen tror jeg jommen det blir en tur på byen. I denne sammenheng kommer besøkende til meg, noe som gjør at det må rydde og ordnes litt.


Ha en trivelig helg...

4 kommentarer:

 1. Det er så utrolig hvor mye stemning man kan lage - uten å bygge alt opp igjen fra grunn:) Det er vel kanskje det som heter sjarm:)
  Ha en fantastisk helg alle sammen:)

  SvarSlett
 2. Denne bloggen har jeg tro på:)Begynte selv å blogg nå i begynnelsen av januar:)

  SvarSlett
 3. Jo takk :) Venter på litt innputt fra et Photoshop kurs så er jeg igang igjen med bloggingen. Dette er jo veldig gøy...

  SvarSlett
 4. Kjempefin header Louise:)
  Din lille photoshopper;)

  SvarSlett

LinkWithin