mandag 22. februar 2010

Hygge i kulden.

Som veldig mange andre bloggere har jeg også blitt bitt av strikke basillen, det går på pute og lue strikking. Før eller siden skal jeg prøve meg på en genser, men den tiden er ikke helt enda kjenner jeg. Føler jeg har blitt den husmoren. Er hjemme med en liten knøtt, lager middag, vasker, baker og jommen om ikke jeg sitter å strikker også. Til tider tror jeg også at sying er noe jeg kan, og merker at en av disse stundene er på vei. Trenger nye lifter i huset. Alltid noe å gjøre... Hadde tatt kortere tid å kjøpe noen ferdig sydde, men det er gleden av det å se de ferdige resultatene som er så gøy.Nå i vinterkulden, som har vært i helgen, har jeg bakt mere en jeg har gjort før i hele mitt liv. Jeg har tilbrakt mye tid innendørs og så da har jeg hatt muligheten til å prøve meg frem med litt forskjellig, søtt og sunt. Skal egnetlig holde meg borte fra mel og melke produkter, noe jeg syntes er vanskelig. Gleden ved å ta seg en skive grovkornert brød med ost er noe jeg nesten ikke kan leve uten. Så da ble det å prøve seg frem på litt glutenfritt, og for en suksess. Det ble bare så bra og godt. Semper grov mix med litt ekstra lin og sesam-frø er virkelig å anbefalle. Semper har også masse oppskrifter på hjemmesiden sin for de som kunne tenkt seg å prøve.

Hjertelig hilsen Louise.
 
5 kommentarer:

 1. Hei...koselig med hilsen på bloggen min : )) Hadde ikke jeg vært gift, skulle jeg jammen vurdert det selv...med etterfølgende bryllupsnatt på en seng av is ; ) Fantastisk flott var det : ))

  Når det gjelder strikkingen din, er det bare å kaste seg uti større prosjekter...først som sist : ) Man blir så fornøyd når det er ferdig, og man kan bruke noe egenprodusert. Selv etter mange plagg : )) Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å ta bilder:)
  Må si jeg liker den sofabrisken i stua:)
  Ha en flott dag:)
  Camilla Marie

  SvarSlett
 3. Du da, husmora;)
  Tenke å prøve meg på noen muffins jeg da:)
  Vi snakkes, klem:)

  SvarSlett
 4. Hei:)takk for hyggelig hilsen:)Jeg strikker ikke på bestilling nei:)Skulle strikket så mye mer til mine og de rundt meg....men tiden strekker ikke til:)ha en nydelig kveld:)

  SvarSlett

LinkWithin